27 december 2011

Kerst

De dagen lopen op z'n kortst, de kerstboom en andere gezellige lichtjes staan opgesteld in ons huis, kortom de kerstperiode is weer aangebroken!
Kerstavond vieren we in Assebroek met bubbels, aperitief, gemarineerde zalm, gevulde kalkoen en échte kerststronken van de bakker. Meijra vindt zichzelf opnieuw uit en wordt pakjesverdeler. The new job!
Kerstdag voelt ze zich ook terug goed in haar rol en mag opnieuw alle pakjes uitdelen aan de mensen. Geloof het of niet: maar ze zegt dat ze liever cadeautjes gééft dan krijgt. Wat een houding, en dat op haar 3,5 jaar, echt een dochter om trots op te zijn! Amber en Rien daarentegen hebben het meer voor alle speelgoed en laten de cadeautjes voor wat ze zijn (behalve als het voor hun is!) Een hele namiddag hebben we Amber niet gehoord, en af en toe hebben we een glimp van haar opgevangen, passerend met de buggy, met de duwwagen, de fiets, een puzzel, een boekje, ....
De kerstdagen zijn dan wel heel gezellig, de tijd om er eens met de familie bij te zitten (als er niet teveel gekokkereld moet worden!), maar ook de buik en maag worden niet onderschat deze dagen. Het waren lekkere, culinaire topdagen!
Amber eist haar stoel op!
Het vier-geslacht, zonder de mama van de kleintjes op de foto.
Cadeautjes geven... of ook openmaken?

Amber en Rien, partners in crime!
Meijra, aka de cadeautjesgever!

Geen opmerkingen: