19 juni 2011

20-jaar-Basiseducatie-Uitstap

Het is Feest! We gaan naar Plopsaland! Als Meijra haar sportschoenen ziet, denkt ze spontaan aan Plopsaland! En wat verder in haar gedachten raast is: niet op de Kikkertjes gaan, en wel op de Eendjes, en ook op de Glijbaan, en ja ook de Fietsen, en misschien ook een ijsje mama? En een handje geven aan Plop! En plop met de Bootjes en op de Draaimolen en ook op de Brandweer? En ik ga dan met water spuiten, en ... en ...
Ook mama is er klaar voor: een hele dag Studio-100-muziek doét iets met een mens - oordopjes ben ik vergeten...
Dit keer is het een mama-Meijra-dagje: Amber gaat niet mee en papa ook niet. Maar nog méér mensen gaan mee! Mila gaat mee en nog véél mensen van mama haar werk! Omdat Basiseducatie 20 jaar bestaat gaan we er met de hele open-school naartoe! Met de bus, dus dat is altijd wel een beetje reizen :-)


Meijra is geliefd bij iedereen, maar Meijra houdt er niet van om door andere gedragen te worden, en dat laat ze duidelijk merken! Zelfs poseren voor de foto met anderen is geen sinecure. Volgens dat er 6 beaufort voorspeld werd, en een paar regenbuitjes in de voormiddag, klaarde het in de namiddag helemaal op. Zoals een cursist zei "Het was een warme dag. Warm voor sociale contacten tussen mensen. Bedankt! Het was zeer goed!" Dàt horen vind ik Hartverwarmend!

Geen opmerkingen: