15 november 2010

speel-en zwemplezier in Eifel

In de herfstvakantie zijn we naar sun parks geweest! Wel, samen met oma en opa "van stimpy", tante Jill, nonkel Arn en Rien zaten we in een bungalow net over de Duitse grens. Sun Parks, dat is een ander woord voor zwemmen en spelen. En daar zegt Meijra geen nee tegen. Vooral een zwembad kan haar uren bekoren, en Amber moest daar niet voor onderdoen. Amber, in haar zwemboei wilde niets liever dan het hele kinderbad ronddwalen, al rechtstaand! Alleen is Ambertje nog niet aan stappen toe en deed de zwaartekracht wel eens zijn werk om haar naar het warme water toe te trekken. Wat een waterrat! Meijra liet haar terwijl met alle plezier meevoeren in de stroomrivier. Ook de waterglijbaan was in trek voor onze kleuter. In het warme babybad gleed ze van de glijbaan, observeerde andere kindjes, trok en knuffelde met Amber, die er met volle teugen van genoot.
In het speelparadijs deed ze niets liever dan in het springkasteel vertoeven (dát is iets voor Meijra!), haar omtoveren tot een wandelende bloem, en balletjes gooien.
Met af en toe een uitstapje naar Koblenz, Monreal, en andere pittoreske dorpjes mét bijhorende kastelen (neen Meijra géén springkasteel). Amber geniet mee van de aanwezigheid van de familie en is méér dan aanwezig (já Meijra krijgt een leuk speeltje aan tafel, dát wil ik ook wel!) Meijra heeft Amber én Rien om tegen te spreken als "de groten".
 enkele kiekjes

Een leuke week die zeer welkom was! Bedankt!

Geen opmerkingen: